Trouwen met passie

Sandra blogt

Stuurloos

Een verhaal zoals het ook kan gaan in het leven. De mond hebben we er van vol. En tuurlijk, weten zeker dat ons dit nooooit zal overkomen. Onze mening hebben we allang klaar, maar het kan gewoon iedereen overkomen.

Allebei getrouwd, een gezin met kinderen waar ze stapel mee zijn en opeens treffen ze elkaar bij een concert. Hadden elkaar nog nooit eerder gezien. Eén blik naar elkaar toe was genoeg om te vonken. Voor de een was het al snel duidelijk: this is the love of my life. De ander heeft nog een serieuze poging gedaan het gevoel voor de ander te onderdrukken, want dit kan toch niet? Dit wil je toch niet? Maar hoe ze hun best ook deden, het was niet te stoppen. Vanaf het begin wisten ze beiden dat dit iets bijzonders was. Na een tijd van ups en downs wisten ze het zeker: ze konden en wilden niemand, maar vooral zichzelf niet meer voor de gek houden!

Inmiddels hebben ze hun liefde naar elkaar toe bevestigd, de twee moeders. Met hun kinderen als getuigen. Als je kinderen tijdens de ceremonie vertellen dat ze het in de beginperiode niet makkelijk hebben gevonden, maar dat ze zien dat hun moeders ontzettend gelukkig zijn met elkaar, dat het daar uiteindelijk om gaat in het leven. Als je eigen kinderen je samen alle geluk wensen en gunnen, dan wordt het de hoogste tijd om van de liefde en elkaar te genieten!

Want immers: het leven is de liefde waard!

                                                                                                                                                                      terug


Alle blogs van Sandra