Trouwen met passie

Wie ben ik?

Mijn naam is Sandra Koers, inmiddels al weer heel wat jaartjes getrouwd en trotse moeder van Jari en Lotte. Door de week kun je me vinden op de kazerne van de brandweer in Kampen, waar ik voor Veiligheidsregio IJsselland werk. De vakanties breng ik in de winter graag door op de ski’s en in de zomer kun je me vinden op één van de campings in Europa. In mijn vrije tijd word ik blij van een goed boek, zon, zee, strand en bergen. Verder word ik ook heel happy van een musical- of bioscoopbezoek. Ik ben iemand die open staat voor nieuwe dingen en zichzelf blijft uitdagen. 

Sinds 2009 ben ik beëdigd trouwambtenaar of beter bekend als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) bij de gemeente Kampen. Daardoor kan ik in elke gemeente worden benoemd tot jullie trouwambtenaar. Het is een heerlijk vak, wat ik met heel veel plezier en enthousiasme uitvoer. In de afgelopen jaren heb ik al heel wat geliefden elkaar het ja-woord horen geven. Jonge mensen, oude(re) stellen, liefdes van hetzelfde geslacht. Mensen die een tweede of zelfs derde huwelijk aangaan. Allemaal mensen die in de liefde (zijn blijven) geloven! En ik? Ik vind het telkens weer heel bijzonder om deel uit te mogen maken van een dag die voor jullie zo speciaal is. 

Er kan heel veel, het is mij niet snel te gek. Het bruidspaar dat door mij getrouwd wordt krijgt altijd een ontspannen en waardevolle herinnering mee voor de toekomst!.
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over mij en trouwen met passie? Aarzel niet om contact op te nemen. Gewoon even mailen of bellen! Geheel vrijblijvend uiteraard.

terug